Friday, October 21, 2011

Born in Flames (1983)

Born in Flames (1983)



INFO:
Lizzie Borden, USA, english, 1983, 90 min.
http://www.imdb.com/title/tt0085267/
http://en.wikipedia.org/wiki/Born_in_Flames
http://www.csfd.cz/film/77222-born-in-flames/filmoteka/

http://filmfanatic.org/reviews/?p=4462


(en) Set ten years after the most peaceful revolution in United States history, a revolution in which a socialist government gains power, this films presents a dystopia in which the issues of many progressive groups - minorities, liberals, gay rights organizations, feminists - are ostensibly dealt with by the government, and yet there are still problems with jobs, with gender issues, with governmental preference and violence. In New York City, in this future time, a group of women decide to organize and mobilize, to take the revolution farther than any man - and many women - ever imagined in their lifetimes.

(sk) Dej sa odohráva 10 rokov po "najpokojnejšej revolúcii v histórii USA", revolúcii, v ktorej socialistická vláda získala moc.
Film ukazuje spočiatku fascinujúcu politickú konštrukciu, premenenú v utópiu a odsúdenú k stroskotaniu, v ktorej sú otázky mnohých progresívnych skupín, menšín, liberálov, organizácií pre práva homosexuálov, feministiek, zdanlivo rozoberané vládou, no stále sú problémy s prácou, rodovou diskrimináciou, vládnymi preferenciami a násilím.
Pri takejto vláde bolo iba otázkou času, kedy sa rasizmus a sexizmus zaslúži o vznik Ženskej armády, koalície revolučných feministiek bojujúcich proti neprávu prostredníctvom alternatívnych médií a propagandy. Keď však mladá černošská lesba, ktorá verejne vyjadrovala podporu Ženskej armáde, zomiera vo väzení, jej súdružky berú do rúk zbrane.

Trailer:
http://youtu.be/IfLzRro1kTk



Watch online:
http://stagevu.com/video/tfxaomdzrfds

Download:
http://www.fileserve.com/file/N2kXzF9/Born_In_Flames.1983.DVDRip.Xvid-TBMs.avi
---or---
---or---
---or---
http://www.wupload.com/file/2161682657/Born_In_Flames.1983.DVDRip.Xvid-TBMs.avi

---or---

http://www.uloz.to/10697018/born-in-flames-1983-dvdrip-xvid-tbms-avi

Torrent:
http://onebigtorrent.org/torrents/12382/Born-in-Flames

Subtitles:
Not found. Help transcribe/translate this documentary!

Titulky:
Nenašiel som. Pomôžte preložiť tento film!

No comments:

Post a Comment